tiistai 28. kesäkuuta 2011


Juhannus meni. Aatto ainakin. Oulu oli sijainti, mutta tekeminen rajoittui oleiluun ja auton pakkaamiseen ja illan tullen aikaiseen nukkumaanmenoon. Yössä oli pieni jännyysvivahde, mutta aamun tullen, pommiin nukkuneina, suunnattiin kohti Kajaani/Vuokatti suuntaa. Itse jäin Kajaaniin häiritsemään krapulaista Krisua kun Sakke meni poikain kanssa sinne Vuokattiin pöyräilemään. 

Sunnuntaina sitten hakeuduin itsekkin Vuokattiin ja ihanan hotelliaamiaisen saattelemana pääsin tutustumaan alamäkipyöräilyyn kuvaajan muodossa. Urheilukuvaaja, ahahaha. Täysin uusi juttu itselle ja olinkin ensin ihan eksyksissä uuden asian edessä. Mutta kyllä se sitten siitä, tässä matskua! Kuvissa huhtovat Sakke, Joona ja Pekka. 
Toimin myös kuvaamisen lisäksi välimatkanesteyttäjänä.


 taisin tarvita nesteytystä enemmän ite!

Joku yliylypiä.

Ehdin kuvata myös perus kukkasia, koska juorukerho taisi kokoontua aina mäen ala- kuin yläpäässäkin. Mutta oli tosi kivaa ihan tosissaan kuvata tämmöttii juttuja. En varmaan kieltäydy jos uudestaan vain mukaansa ottavat kuvaustarkoituksessa. Vähän ehkä tekee mieli kokeilla itse lajiakin. Vaikka no, jalat on aika mustana jo pikku puskarymistelystä sitten maanantaina! ahaha. Opin ainakin sen, etten osaa ajaa pyörällä!

1 kommentti: